Confidentialitate

 
Petopia Exotics se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii si membrii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

Petopia Exotics se angajeaza sa nu furnizeaze adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, sa nu o vanda si sa nu ofere adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.petopia.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.petopia.ro. trimitind un e-mail la adresa contact@petopia.ro.

 

Alte informatii cu privire la datele cu caracter personal:

Petopia Exotics SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate, destinate emiterii facturilor si altor documente legale impuse prin lege, rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu serviciile oferite de magazinul www.petopia.ro si trimiterea de mesaje informative/campanii publicitare si de marketing direct.

Datele dumneavoastra sunt necesare emiterii de facturi sau documente (garantii, certificate de conformitate, etc) iar refuzul furnizarii acestora poate insemna imposibilitatea asigurarii serviciilor oferite de Petopia Exotics SRL prin magazinul sau online www.petopia.ro

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Petopia Exotics si sunt comunicate numai persoanelor vizate (clientii www.petopia.ro).

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor**. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Petopia Exotics SRL.

Notificarea Petopia Exotics in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal are numarul 0025690.


**orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.